Wij gaan voor de juiste match

tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten

Over ons

Wij zetten ons in om zorgvuldig de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten uit Nederland maar ook uit andere landen van Europa. Vanuit Mierlo bedienen wij klanten in de regio Helmond en Eindhoven, maar ook in Limburg zijn wij actief. Wij begrijpen precies wat belangrijk is voor werkgevers en werknemers. 

Ons doel is om een win-win-win te creëren. Dat begint bij een blije medewerker. Die levert goede prestaties wat resulteert in tevreden opdrachtgevers, niet alleen vandaag, maar ook voor de rest van het jaar. Pas als we dit bereikt hebben zijn wij tevreden. Wij geloven in duurzame samenwerkingen, we denken niet op de korte termijn maar op de lange termijn, dit komt terug in alles wat we doen.

Wij zorgen ervoor dat werkgevers geen omkijken meer hebben naar hun personeelsadministratie en geen enkel werkgeversrisico lopen. Ons personeel behoort tot de flexibele schil van het bedrijf. Blijkt de samenwerking goed te bevallen? Dan gaan wij met de werkgever en de medewerker in gesprek om een vaste aanstelling te bespreken. Zo bieden we de medewerker op de lange termijn de zekerheid waar zij recht op heeft. 

Dit vinden wij belangrijk: 

Transparantie en integriteit

Zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Persoonlijk en toegankelijk

Geen vraag is ons te gek. Het maakt niet uit wanneer.

Duurzame relaties

Waar staan wij samen over twee jaar?

Contact

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je in contact komen? Neem dan direct contact op met Jeroen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?